Reiki in Nijmegen

Alles om ons heen is energie. We zien deze energie niet, maar we kunnen ‘m wel voelen. Reiki is het Japanse woord voor deze universele levensenergie.  Wanneer je van mij een reikibehandeling krijgt, geef ik deze energie door aan jou. Deze helende energie herstelt de balans waar nodig en heeft een helende werking op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Reiki heeft een zweverig imago, maar dat is het niet. De beste manier om dat te ontdekken is door het zelf eens te ervaren.

Ontspan met helende energie

Stress is de grote veroorzaker van veel lichamelijke en geestelijke klachten, terwijl ontspanning er juist voor zorgt dat je je uitgerust voelt en lekker in je vel zit. Een reikibehandeling geeft je innerlijke rust in je lichaam en in je hoofd, waardoor je in een diepe staat van ontspanning raakt. Wanneer je erg moe bent kan het bijvoorbeeld gebeuren dat je tijdens een reikisessie in slaap valt, gewoon omdat je het even nodig hebt.

De behandeling

Tijdens de behandeling leg ik mijn handen op verschillende energiepunten (chakra’s), waardoor de energie weer gaat stromen en blokkades worden opgeheven. Je kunt al je kleren aanhouden tijdens de behandeling. Wanneer je niet graag aangeraakt wordt is het ook mogelijk om mijn handen boven je lichaam te houden, de werking is hetzelfde. Bekijk hier de prijs van een reikibehandeling.

Reiki aan huis

Laat je gezondheid het niet toe om naar mij toe te komen en ontvang je liever een reikisessie aan huis? Tegen een meerprijs kom ik naar jou toe om je in jouw vertrouwde omgeving een reikibehandeling te geven. Neem contact op over de mogelijkheden.